Pálma Panzió Fót squash

Megközelítés

Fót városunk, frekventált, szerencsés elhelyezkedése miatt, a "szélrózsa" minden irányából, gyorsan, hatékonyan megközelíthető. Négy út is hozzánk vezet, M0, M2, M3 autópályák, Rákospalotáról a Régifóti úton át, percek alatt ránk talál. A város kevés számú idegenforgalmi nevezetessége és műemléke ellenére vonzza a belföldi és a távolabbi országokból érkező vendégeket. Ha több időt szeretne itt tölteni, érdemes kitekinteni városunkból. Budapest, Mogyoród, Dunakeszi mindössze 10 perc, legfontosabb turisztikai látnivalók, kulturális nevezetességei, szórakozó helyei könnyen elérhetők, így kiváló kiindulópont mind üzletemberek, mind turisták részére.

Repülővel érkezőknek

Ferihegy, Budapest nemzetközi repülőtere autóval fél óra alatt könnyen elérhető. Panziónk, szívesen segít Önnek megszervezni, reptéri transzferét. Amennyiben legalább 3 éjszakát tölt nálunk, akkor transzferét, díjmentesen biztosítjuk. Feltétele: Kérjük, érkezése előtt, legalább 3 nappal vegye fel velünk a kapcsolatot, a következő elérhetőségeken.
e-mail:
palmapanzio@invitel.hu
palmapanzio@palmapanziofot.hu
telefon: +36-27-363-623

Vonattal érkezőknek

Budapesten három vasútállomás található.
Panziónk tömegközlekedéssel mindhárom pályaudvarról könnyedén megközelíthető.
Nyugati pályaudvar
A pályaudvar, a 3-as (kék) metró egyik állomása, innen indul a vonat Fót-ra, ideje fél óra. Vonatjegyet, Veresegyháza-Vác útvonalra kell megvásárolni, célállomás, Fótújfalu. Panziónk innen gyalog, mindössze csak 5 percre található.
Keleti pályaudvar, Budapest nemzetközi pályaudvara.
Keleti pályaudvarról induló, 73-as trolibusszal juthat el a Nyugati pályaudvarra. Ahonnan, a fent leírt módon gyorsan eléri Panziónkat.
Déli pályaudvar
Két út lehetséges, metrókkal vagy anélkül. - metrókkal az M2-vel (piros metró) a Deák térig, onnan az M3 (kék) metróval a Nyugati pályaudvarig (kb. 25 perc) - metró nélkül először el kell jutni a Moszkva térre, ez egy megálló a 21-es busszal, vagy szintén egy megálló a 18-as, 56-os, 59-es vagy 61-es villamossal. A Moszkva térről a 4-es vagy 6-os villamossal a Nyugati pályaudvarig (6 megálló). Összesen kb. 25. perc.
A belföldi és nemzetközi vonat menetrendekről a www.mav-start.hu oldalon tájékozódhat.

Hajóval érkezőknek

Nemzetközi hajójáratok érkeznek Budapestre április és október között. A nemzetközi Hajóállomásról a 2es villamossal a Vigadótérig, onnan az M1-es (barna) metroval a Deáktérig és onnan az M3 (kék) metróval a Nyugati pályaudvarig. A járatokról bővebb információ a www.mahartpassnave.hu oldalon található Amennyiben legalább 3 éjszakát tölt nálunk, akkor transzferét, díjmentesen biztosítjuk. Feltétele: Kérjük, érkezése előtt, legalább 3 nappal vegye fel velünk a kapcsolatot, a következő elérhetőségeken. e-mail:
palmapanzio@invitel.hu
palmapanzio@palmapanziofot.hu
telefon: +36-27-363-623

A járatokról bővebb információ a www.mahartpassnave.hu oldalon található.

Tömegközlekedési eszközök

A városi közlekedésről, megközelítésről bővebb információ a www.bkv.hu oldalon található. Budapest tömegközlekedési eszközei előre megváltott vonaljeggyel vagy bérlettel vehetők igénybe. A városba látogatók számára a metróállomásokon napijegy illetve 3 napos turista bérlet váltható. Vonaljegy az újságos pavilonoknál, a jelzett járművökön a járművezetőknél, illetve a megállókban található jegy automatáknál is kapható.